MÅNESKIN: gjithçka duhet të dini për videon “I WANNA BE YOUR SLAVE”

Siç ishte premtuar, të Enjten 15 Korrik, Måneskin publikuan videon zyrtare të “I WANNA BE YOUR SLAVE” si një premierë botërore në kanalin e tyre në YouTube.

Klipi u drejtua nga Simone Bozzelli, fitues i Javës së 35-të Ndërkombëtare të Kritikëve në Festivalin e Filmit në Venecia me filmin e shkurtër “J’Adore”. 

Advertisement

Për të veshur Damianon, Victoria, Thomas dhe Ethan u kujdes Gucci: të katër vishnin disa nga rrobat dhe aksesorët e koleksionit të drejtorit krijues Alessandro Michele. 

Xhiruar në film dhe duke përdorur gjerësisht fisheye, video tregon për seksualitetin në të gjitha aspektet e tij. Shikuesi katapultohet në një loop voyeuristik ku çdo dëshire të ndaluar i korrespondon një sakrificë e vogël. 

“I Wanna Be Your Slave” është një nga këngët e albumit “Teatro d’Ira – Vol.1” më i dashuri dhe më i suksesshmi: është disk i platintë në Itali, Finlandë, Poloni dhe disk i artë në Austri, Greqi, Norvegji, Suedi dhe Turqi.