Vetëm gjurma e saj mungonte në botën e bukurisë e të modës dhe sigurisht s’mund të na linte pa na surprizuar. 

Related image

Advertisement

Rihanna, sapo ka zbuluar se do të nxjerri linjën e saj të re të produkteve kozmetike. Fenty Beauty pritet të dalë më 8 Shtator dhe artistja na ka prezantuar që tani me tre prej produkteve të koleksionit të saj.

FENTYBEAUTY.com starts shipping globally at midnight on September 8th! #fentybeauty by @badgalriri

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on

E para quhet Trophy Wife, një e verdhë ari.

TROPHY WIFE. 9.8.17. #fentybeauty by @badgalriri

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on

Fotoja tjetër, tregon dy highlighters, me nuancat e quajtura Ginger Binge dhe Moscow Mule.

GINGER BINGE. MOSCOW MULE. 9.8.17 @fentybeauty #Killawatt Highlight Duo

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on