“Lucifer” rikthehet: Tani mund të ndiqni pjesën e dytë të sezoni të 5-të!

Sezoni 6 i Luciferit do të jetë sezoni i fundit i serialit të dashur i cili erdhi në Netflix nga Fox. Sezoni i gjashtë tani ka përfunduar xhirimet që do të thotë se jemi afër fundit.

Por momentalisht rikthehemi në sezonin e 5-të. Ai u nda në dy gjysma me pjesën e parë që mbërriti në 2020-tën dhe pjesa e dytë e planifikuar tani për 28 maj, 2021. Episodet e reja janë lansuar në platformën e transmetimit, dhe të gjithë ju që e keni ndjekur mund të vazhdoni historinë aty ku kishit mbetur.

Advertisement