Lidhja e Belen Rodriguez dhe Andrea Iannone në krizë, çifti drejt ndarjes

Belen Rodriguez dhe Andrea Iannone po përjetojnë ditët më të këqija…

Pak ditë më parë ata kanë qenë në një darkë familjare e nuk janë parë aspak të afërt me njeri-tjetrin. Sipas disa burimeve thuhet se ata nuk po jetojnë më bashkë.

Advertisement

Belen në një intervistë për “CHI” u shpreh se: “Për të gjetur veten në një person duhet që ai të jetë i ndryshëm gjithmonë. Duhet të ndryshojë gjithmonë peisazhi, të ketë njëherë det, ajër, mal, por është e vështirë të gjendet kjo në një mashkull sot”.

Edhe pse piloti i MotoGP është shumë i dashur dhe bën çdo gjë për familjen, ndoshta këtë herë kanë marrë një vendim për t’i dhënë fund çdo gjëje që kanë bashkë.