Ledri krenohet me gjyshin, provomon librin për Hasan Prishtinën

Autori, Fahri Buçinca botoi dje librin e tij “Hasan Prishtina, ndriçimi i jetës dhe veprës”  mbi jetën e dhe veprën e patriotit të tij, për të cilin ka hulumtuar plot 46 vjet.

Autori është gjyshi i reperit, Ledri Vula, i cili nuk kishte si të mungonte edhe në këtë promovim të rëndësishëm të gjyshit të tij.

Advertisement

“Krenar me gjyshin tim. 46 vjet hulumtim per ndriçimin e jetës dhe vepres se patriotit HASAN PRISHTINA”,- ka shkruar Ledri në postimin e tij bashkangjitur edhe me disa fotografi.