Ledri dhe Tayna vulosin vitin 2018 me hitin e ri. NOW Playing on ENERGY

Dueti i tyre që mbanë titullin ‘A je’ tashmë është publikuar në kanalin ‘Youtube’.

Një këngë fantastike me një videoklip të veçantë, sjellë dyshen si asnjëherë më parë. Një hit tashmë i siguruar, që do të pushtojë të gjitha klubet.