Ledri dhe Lyrical Son sjellin klipin e “Princess Diana” (Video)

Pasi Ledri dhe Lyrical Son na e bënin pritjen të padurueshme me postimet e tyre nga projekti i fundit, tashmë kënga dhe klipi e “Princess Diana” kanë mbërritur.

Duke nisur nga vetë titulli i këngës e deri tek realizimi i videoklipit, ky projekt është shumë i veçantë.

Advertisement

“Princess Diana” një këngë me ritme verore, e përshtatshme për ato ditët e nxehta në plazh teksa shijon një kokteil në shezllon, ka dhe një video muzikore që nuk mund të të mërzitet lehtë nga ngjyrat e përzgjedhura dhe eh, ajo buzëqeshja e vajzës…

Shijojeni!