Prindërit me fëmijë të vegjël, i kanë mësuar mjaft mirë këngët që qetëson vogëlushët, dhe nuk ka se si të shpëtojë dhe moderatori i Top Channel Ledion Liço.

 London Noor muajin e kaluar mbushi 1 vjeç dhe i ftuar në “Wake Up” Ledioni rrëfen se cila është kënga e preferuar e të birit.
Dhe ajo është pikërisht kënga “Baby shark”, të cilën Ledioni e ka treguar me shumë të qeshura.
Advertisement