Lamtumirë i dashur!

Fjalët e para për një krizë në çift filluan të qarkullonin atëherë kur partneri i këngëtares nuk ishte prezent në koncertet e para të turneut të saj botëroror. Tashmë është zyrtare se çifti që kanë qenë miq që në moshën 10 vjeçare janë ndarë. “Duke qenë një lidhje shumë e gjatë, gjërat bëhen shumë të komplikuara dhe të vështira. Por ata kanë vendosur që është më mirë të ndjekin rrugë të ndara”,- ka thënë një burim i afërt me protagonistët. Mendohet që lidhjes t’i ketë dhënë fund Lou, i cili u lodh me Leona-n që vetëm udhëtonte e nuk kishte më kohë për lidhjen e tyre.

Advertisement