LADY GAGA njofton për publikimin e “BORN THIS WAY THE TENTH ANNIVERSARY”

Lady Gaga ka menduar diçka të veçantë për të festuar siç duhet 10 vjetorin e  “Born This Way”, albumi i saj i dytë që e ka pagëzuar atë si mbretëresha e re e pop-it.

Këngëtarja ka njoftuar publikimin e “Born This Way The Tenth Anniversary”, një ribotim i albumit i disponueshëm që prej 18 qershorit. Projekti do të ketë 14 këngët origjinale plus 6 këngë të rishikuara plotësisht në bashkëpunim me artistët që përfaqësojnë dhe mbështesin komunitetin LGBTQIA +.

Advertisement
lady-gaga-cover-born-this-way-the-tenth-anniversary

Kjo është tracklista e plotë e “Born This Way The Tenth Anniversary”:

01. “Marry the Night”
02. “Born This Way”
03. “Government Hooker”
04. “Judas”
05. “Americano”
06. “Hair”
07. “Scheiße”
08. “Bloody Mary”
09. “Bad Kids”
10. “Highway Unicorn (Road to Love)”
11. “Heavy Metal Lover”
12. “Electric Chapel”
13. “Yoü and I”
14. “The Edge of Glory”

01. “Marry the Night” – by artist to be announced
02. “Judas” – by Big Freedia
03. “Highway Unicorn (Road to Love)” – by artist to be announced
04. “Yoü and I” – by artist to be announced
05. “The Edge of Glory” – by artist to be announced
06. “Born This Way (The Country Road Version)” – by artist to be announced

Për momentin mund të dëgjoni versionin e ri të “Judas”, rikënduar së bashku me ikonën e Bounce Music Big Freedia. Ja tek e keni.