NEW MUSIC | J. Balvin, Maria Becerra – “Qué Más Pues?”

J Balvin ka publikuar bashkëpunimin e tij “¿Que Más Pues?” me artisten argjentinase María Becerra.

Videoja mban regjinë e Jose-Emilio Sagaró dhe tregon historinë e dy ish të dashurve Balvin dhe Becerra të cilët janë në një pikë kthese në historinë e tyre: T’i japin fund apo të provojnë sërish? Për më tepër ja tek e keni.

Advertisement