Vankuveri ishte vendi i hapjes e turit të shumëpritur Joanne World Tour të Lady Gaga.

Në një skenografi plot ngjyra , ylli i popit ka propozuar 20 këngë, disa edhe nga disku i fundit “Joanne” (Diamond Heart” në hapje dhe “Million Reasons” në mbyllje) përveç hiteve “Poker Face”, “Alejandro”, “Paparazzi”.

Advertisement

Shfaqja do të mbërrijë edhe në Itali për një datë të vetme, 27 shtator në Mediolanum Forum të Assago, shkruan koha.net.

Turi i Lady Gaga është shumë i pritur dhe biletat janë shitur në të gjithë botën. Janë parashikuar 60 koncerte dhe shfaqja do të përshkojë jugun e Amerikës, Evropën, për t’u kthyer më pas në SHBA për datat përmbyllëse.