Lady Gaga këndon “Your Song” të Elton John, interpretimi më i mirë që keni dëgjuar (Video)

NEW YORK, NY - JANUARY 29: Recording artist Lady Gaga performs onstage during 60th Annual GRAMMY Awards - I'm Still Standing: A GRAMMY Salute To Elton John at the Theater at Madison Square Garden on January 29, 2018 in New York City. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for NARAS)

Trembëdhjetë këngët e një prej artistëve më të mëdhenj të muzikës rock dhe pop, Elton John, do të përmblidhen në një album, i cili do të publikohet në datën 6 prill, nën titullin “Revamp”.

Që nga “Your Song” kënduar nga Lady Gaga, tek “Candle in the wind” nga Ed Sheeran.

Advertisement

13 hite kult të artistit të famshëm britanik dhe bashkëautorit të teksteve të këngëve të tij, Bernie Taupin, do të interpretohen nga 13 artistë të famshëm të muzikës kontemporane.

Në një intervistë të dhënë për mediat Elton John u shpreh mjaft i emocionuar: “Për mua është një kompliment i madh kur një artisti i pëlqen muzika jote dhe impenjohet maksimalisht për ta iterpretuar atë”. Si kantautorë, Bernie dhe unë jemi të kënaqur kur artistët na admirojnë dhe respektojnë punën tonë, si në rastin e këngëve që gjenden në këtë album të titulluar “Revamp”. Ne ndiihemi të nderuar dhe falënderojmë të gjithë për bujarinë e tyre “.

Në album do të interpretojnë këngët e artistit të madh, këngëtarë të njohur si: Ed Sheeran, Coldplay, PINK, Florence + The Machine, Mary J. Blige, Miley Cyrus, Queens of the Stone Age, Lady Gaga, Alessia Cara, Killers, Mumford & Sons, Sam Smith, Q-Tip dhe Demi Lovato

“Revamp” thekson ndikimin unik që Elton ka pasur në të gjitha zhanret e muzikës, por edhe në gjerenatën e re të artistëve.

Publikimi i “Revamp” do të shoqërohet edhe me daljen e “Restoration”, një album që përmban hitet më të suksesshme të Elton John, të riinterpretuara nga artistë të muzikës “country” si: Rosanne Cash, Emmylou Harris, Miley Cyrus e Willie Nelson.

Albumi do të përmbajë këto këngë:

1. “Bennie And The Jets” / Elton John, P!nk dheLogic
2. “We All Fall In Love Sometimes” / Coldplay
3. “I Guess That’s Why They Call It The Blues” / Alessia Cara
4. “Candle In The Wind (2018 Version)” / Ed Sheeran
5. “Tiny Dancer” / Florence +The Machine
6. “Someone Saved My Life Tonight” / Mumford & Sons
7. “Sorry Seems To Be The Hardest Word” / Mary J. Blige
8. “Don’t Go Breaking My Heart” / Q-Tip ft Demi Lovato
9. “Mona Lisas and Mad Hatters” / The Killers
10. “Daniel” / Sam Smith
11. “Don’t Let The Sun Go Down On Me” / Miley Cyrus
12. “Your Song” / Lady Gaga
13. “Goodbye Yellow Brick Road” / Queens of the Stone Age

Ndërkohë shijoni versionin e Lady Gaga-s për “Your Song”: