Fotoja e parë e Kylie Jenner me të porsalindurën e saj, Stormi Webster, tani është zyrtarisht fotografia më e pëlqyer në Instagram- me 15,074,280 pëlqime dhe numërimi vazhdon…

Fotoja ku Kylie zbuloi zbuloi emrin e vajzës së saj për herë të parë në më pak se 24 orë më parë, tashmë po bën histori.

Advertisement

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 Deri tani postimi i Cristiano Ronaldos në lindjen e fëmijës së tij të katërt kryesonte listën me një nga fotot më të pëlqyera (11.3 milionë pëlqime).

 Më pas vinte ajo e shtatzënisë së Beyonces duke lajmëruar ardhjen e binjakëve të saj me 11.2 millionë pëlqime.