Kylie dhe Kendall Jenner më të lidhura se kurrë…

Kendall dhe Kylie Jenner duekt se kanë një marrëdhënie shumë të fortë mes tyre, duke lënë mënjanë motrat e tjera të familjes Kardashian.

Këtë e kanë treguar vetë vajzat me postimet që bëjnë herë pas here. Dhe në foton e fundit supermodelja Kendall Jenner është shfaqur duke përqafuar me motrën e saj Kylie, me të cilën ka shkëmbyer edhe një karamele me gojë. Foto e vajzave është realizuar gjatë mbrëmjes së të dielës, ditë në të cilën Khloe organizoi edhe festën për vajzën e saj, e cila pritet të vijë në jetë pas pak javës.

Advertisement