‘Kylie dhe fotoshopi’: As foto e patentës nuk shpëton!

Kylie Jenner postoi dje foton e patentës dhe besojmë se bini dakord që ishte një superfoto. Ndryshe nga fotot e pantentave që shohim zakonisht, fotoja e Kylie-t dukej perfekte. Nëse nuk e keni parë, kjo është fotoja:

Duke qenë se Kylie shquhet për përdorimin e (tepruar të) fotoshopit, njerëzit tani studiojnë me kujdes çdo postim për të kuptuar çfarë mund të ketë fotoshopuar.

Advertisement

Kjo nuk ishte hera e parë që Kylie postoi foton e patentës. Një foto të tillë ajo e publikoi edhe në dhjetor, prandaj mjaftoi një krahasim i thjeshtë për të kuptuar se fotoja ishte e fotoshopuar.

Në këtë video duken qartë ndryshimet në fytyrën e saj, kryesisht te hunda.

Kjo ishte një tjetër foto e postuar pak ditë më parë, ku Kylie dështoi me fotoshopin.

Epo, Kylie s’ka në plan të heqë dorë nga fotoshopi, kështu që duhet të fillojmë të mësohemi.

Burimi: Revista Class