NEW MUSIC | Khalid – “Eleven” ft. Summer Walker

Në fillim të vitit Khalid publikoi “Eleven,”  singëllin e tij të frymëzuar nga vitet `90 dhe fansat mezi po prisnin një album të ri.  Tashmë kjo këngë hit R&B  mori një tjetër frymë kur Khalid bashkoi forcat me Summer Walker për një remix e video gjithashtu.

Enjoy!

Advertisement