Ditën e djeshme u përfol se ndërkohë që shumë çifte të famshëm festuan Shën Valentinin bashkë, Justin dhe Selena nuk ishin përkrah njëri-tjetrit, por mesa duket nuk kanë pritur për këto prova…

Çifti u fotografua në hollin e hotelit Montage në LA të mërkurën mbrëma, ku Selena ishte tërësisht e fokusuar tek Justin, ndërsa ky i fundit nuk rezistoi t’i dhuronte puthje pasionante.

Advertisement

Edhe pse shumë prej nesh kanë qenë skeptikë për rilidhjen e tyre, duket se, si Selena dhe Justin e kanë marrë vërtet seriozisht marrëdhënien e tyre.

Tani shijoni pak këto fotot më poshtë. Sa të mirë që duken!