Ku ishte Roberti dhe Nora që munguan në ditëlindjen e Tian?

Sa shpejt kaloi një vit…

Tuna dhe Patris ditë kanë festuar 1 vjetorin e lindjes së Tian. Prindërit kishin zgjedhur një ambient të hapur, të gjelbërua për të bërë festën e ditëlindjes. Por përpos organizimit perfekt, atmosferës poztive dhe të ftuarëve, ajo që ra në sy ishte mungesa e Norës dhe Robertit. Mendohet se çifti kanë qenë të angazhuar me ndonjë koncert dhe ka qenë e pamundur të jenë në ditëlindjen e vigëlushit Tian.

Advertisement