Kosovë | Cliff emërohet ambasador i Britanisë së Madhe

Cliff do të zëvendësojë në këtë detyrë Andreu Sparks, i cili pak kohë më parë u emërua si numri dy i misionit për rendin dhe ligjin, EULEX. Ndërkohë, ambasada britanike në Prishtinë ka njoftuar se Ian Cliff do të nisë shërbimin e tij në Kosovë në muajin Mars.