Koleksioni Marilyn

Pas filmit “My Week with Marilyn” me Michelle Williams, vala e gjithçka me Marilyn po rritet. Pas bashkëpunimeve të mëparshme me Daphne Guinness, Beth Ditto e Iris Apfel edhe M.A.C. do të lançojë një koleksion dedikuar Marilyn Monroe-s. Koleksioni do të dalë në muajin tetor dhe për momentin dihet shumë pak: do të jenë nja 30 produkte dhe çmimet do të variojnë nga 11 – 21 Euro. Gjithashtu ky koleksion do të ketë të paktën një buzëkuq në ngjyrë të kuqe gjaku.

Advertisement