‘Klloun’ në kopertinën e L’Espresso/ Reagon Chiara Ferragni!

Ditën e sotme është postuar një kopertinë e re e revistës l’Espresso dhe tashmë është një botim që po shkakton diskutim. Zgjedhja e kopertinës, kushtuar Chiara Ferragni-t dhe me influencën e grimuar Joker (armiku i “kllounit” të Batman-it), shkaktoi kritika në rrjetet sociale që në minutat e para të publikimit.

Advertisement

“E shëmtuar dhe ofenduese”, “mos harroni se ajo ka fëmijë dhe familje”, “e turpshme”, “e tmerrshme”, shkruajnë shumë përdorues duke e komentuar atë në Instagram në llogarinë e vetë Espresso.

Dhe pak më pas mbërriti “përgjigja” e influencuesit: Chiara Ferragni “u ka dhënë një mandat avokatëve të saj që të vlerësojnë çdo lloj veprimi juridik, përfshirë atë për kompensimin e dëmeve materiale dhe jomateriale, ndaj shoqërisë botuese të revistës javore. “. Në të njëjtën kohë, avokatët “paralajmëruan botuesin kundër botimit”, duke rezervuar “çdo veprim të mëtejshëm edhe pas rezultatit të kontrollit mbi përmbajtjen e artikullit”.