Kjo është dyshja e eleminuar këtë javë nga “Dancing with the Stars Albania”…

Këtë javë në “Dancing with the Stars Albania”, konkurrentja e eleminuar ishte Elona Duro. Dy çiftet e mbetur në fund ishin Salsano & Lori dhe Elona & Anxhelo. Juria vendosi për largimin e këtyre të fundit!

Advertisement