Dimër 2023: Thonjtë trend të sezonit, thjesht do t’ju “fiksojnë”.

Vjeshta solli trendin 3D dhe disa rikthime të viteve ’00, sa i përket thonjve. Po sezoni i dimrit 2023? Zbulojini më poshtë, thonjtë më të lezetshëm që keni parë ndonjëherë. Emrat e tyre i kemi lënë në anglisht, që ju të gjeni më lehtësisht versione të tjera në Pinterest.

#1 – French Ombré

Advertisement

#2 – Diamond-Encrusted Nails

#3 – Winterized Glazed Donut Nails

#4 – Classic French Manicure

#5 – Patent Leather Nails

#6 – Abstract Art

#7 – White Chrome

#8 – Minimalist Appliques

#9 – Metallics & Edgy Chrome

#10 – Velvet Nails

#11 – Black & White

#12 – Heavy