Kim Kardashian dhe Mario kanë një dhuratë për Bebe Rexhën

Bebe Rexha dallohet për marrëdhënien e saj të mirë me shumë personazhe të famshëm të showbizit ndërkombëtarë, përfshirë këtu edhe Kim Kardashian.

Kim në bashkëunim me make up artistin shqiptar Marion, kanë nxjerr në shitje linjën e re të produkteve kozmetike. Një nga personat që ka “përfituar” nga kjo, ka qenë pikëriht këngëtarja shqiptare, Bebe Rexha, e cila ka marrë si dhuratë nga Kim dhe Mario një produkt nga linja e tyre kozmetike.

Advertisement

Bebe i ka falenderuar ata nëpërmjet një postimi në InstaStory.