Kiara përpiqet të çohet nga krevati, Luizi e ndihmon: Më shih mua dhe merr forcë nga inati!

Kiara sot ka marrë ndihmën e banorëve pas krizave që i jep hernia diskale.

Nga ata që i ka qëndruar më shumë afër ishte dhe Luizi, ai e ka ndihmuar të çohet nga shtrati dhe të lëvizë.

Advertisement

‘Më shih mua dhe merr forcë nga inati”, i thoshte ai teksa ajo nuk çohej dot nga dhimbjet.