Khloe Kardashian ka një dëshirë të çuditshme: Dua që vajza të më ngjajë nga…

Khloe Kardashian dhe basketbollisti Tristan Thompson janë në pritje të fëmijës së tyre të parë, e cila do të jetë vajze.

E pyetur se kujt dëshiron që ti ngjajë vajza, Klohe ka habitur me përgjigjen e saj. Ajo tha se dëshiron që vajza e saj të ketë aftësitë atletike të babait, basketbollistit Tristan Thompson, por edhe t’i ngjajë asaj nga… të pasmet.

Advertisement

33-vjeçarja tha: “Kam thënë që kam dëshirë që vajza të jetë si partneri im sa i përket aftësive atletike, por dua që të trashëgojë të pasmet e mia. Dua që të dyja të kemi të pasme të mëdha”.

Duhet theksuar fakti që Khloe dhe Kim Kardashian janë dy motrat me të pasmet më të mëdha në familje dhe pavaërisht faktit se akuzohen për operacione plastike ato janë të sigurta kur thonë se e kanë gjentike.