Kevin Costner divorcohet nga bashkëshortja pas 18 viteve, ja çfarë deklaron përfaqësuesi i yllit të “Vallëzim me ujqërit”!

Kevin Costner dhe gruaja e tij e mbi 18 vjetëve Christine Baumgartner kanë njoftuar se po shkojnë në rrugë të ndara.

Në një deklaratë të ndarë me CNN të martën, përfaqësuesi i Costner, Arnold Robinson tha se “rrethanat përtej kontrollit të tij kanë ndodhur, të cilat kanë rezultuar në detyrimin e zotit Costner të marrë pjesë në një veprim për zgjidhjen e martesës”.

Advertisement

Robinson vazhdoi me një kërkesë që privatësia e Costner-it, Baumgartner-it, “dhe e fëmijëve të tyre të respektohet ndërsa ata kalojnë në këtë kohë të vështirë”.

Ylli i “Dances with Wolves” u martua me Baumgartner, një stiliste e çantave dhe ish-modele, në Kolorado në 2004. Dyshja u takuan fillimisht në një fushë golfi dhe vite më vonë u rilidhën në një hapje restoranti.

Costner dhe Baumgartner kanë tre fëmijë, dhe Costner gjithashtu ka katër fëmijë të tjerë nga marrëdhëniet e mëparshme, duke përfshirë gruan e tij të parë Cindy Silva, me të cilën ai ishte i martuar nga viti 1978 deri në 1994.

Në shkurt, një muaj pasi Costner fitoi një Golden Globe për performancën e tij në “Yellowstone”, ai iu referua gruas së tij në mediat sociale, e cila ndihmoi të festonte arritjen e tij kur ata nuk ishin në gjendje të merrnin pjesë në ngjarjen e çmimeve për shkak të përmbytjeve pranë shtëpisë së tyre.