Këto thashetheme për Kate Middleton, detyruan Pallatin Mbretëror të reagojë

Për shkak të largimit të princit Harry dhe Meghan Markle nga familja mbretërore, Kate Middleton është tepër e ngarkuar.

Të paktën, kështu pretendon “Tatler”, një revistë britanike, e cila publikoi disa informacione konfidenciale në lidhje me mënyrën si po përballon situatën dukesha.

Advertisement

Sipas Tatler, ajo po përballet me shumë përgjegjësi, të cilat e kanë lodhur dhe nuk i lanë lënë hapësirë kohore të mjaftueshme për tu marrë më fëmijët.

“William dhe Catherine dëshironin të shpenzonin më shumë kohë me fëmijët, por duka dhe dukesha e Sussex-it ua vështirësuan punën,” tha një burim i brendshëm për revistën. “Përgjegjësitë e tyre janë më të mëdha tani”, shtoi revista.

Teksa citonte si burim, një mik të Kate, revista shkruan se dukesha “është e zemëruar për gjithë ngarkesën e punës dhe pse sigurisht që duket e buzëqeshur dhe e veshur mirë, kjo nuk është ajo çfarë ajo do. Ndihet e rraskapiur dhe e bllokuar.”

Ashtu si rrallë herë, Pallati Mbretëror iu përgjigj artikullit duke lëshuar një deklaratë ku thekson se “artikulli i Tatler përmban pasaktësi dhe informacione të rreme”.

Burimi: Opinion.al