E kishte deklaruar prej kohësh dëshirën e madhe për të qenë baba dhe kështu ndodhi…

Këngëtari i famshëm italian, Tiziano Ferro publikoi këtë mëngjes një Instagramin e tij një foto duke mbajtur në krah bebin e porsalindur gjithë buzëqeshje.

Advertisement

“Mrekullia absolute”, skruan ai krahas fotos thjesht dhe qartë. E vërtet ashtu është!

LA MERAVIGLIA ASSOLUTA ❤ Tiziano

A post shared by Tiziano Ferro (@tizianoferroofficial) on

 Kujtojmë se në tetor të 2010-ës, këngëtari i “Serre Nere”, ka deklaruar publikisht orentimin e tij seksual si heteroseksual, duke u përballur me luftën kundër depresionit si dhe largimit nga muzika për një kohë të gjatë.