Nuk na ndodh shpesh të dëgjojmë që një këngëtar grekë të bëjë deklaratë dashurie për popullin shqiptar.
Por, ja që dhe ndodh! Bëhet fjalë për Lefteris Pantazis, i cili prej vitesh bashkëpunon me këngëtarin shqiptar Deviz Xherahu. Ata janë duke përgatitur një këngë të re dhe prezantimin do ta bëjnë para publikut shqiptar në emisioni “Xing me Ermalin”.
 
Teksa ka folur për praninë e tij në emision Patazis e ka mbyllur videon teksa dëgjohet të thotë në shqip “Ju dua”. Kujtojmë se kënga e tij më e njohur për shiptarët është “Papagalli”.
 
 
Advertisement