Katy Perry dhe Orlando Bloom janë zyrtarisht bashkë dhe këtë na e treguan teksa udhëtuan drejt Vatikanit për të takuar Papa Francesco-n.


Çifti mori pjesë të shtunën në një konferencë ndërkombëtare mbi kurimin e kancerit, gjatë së cilës Perry mbajti një fjalim.
Pas kësaj Perry dhe Bloom vazhduan të shijonin qytetin romantik dhe këtë e tregojnë gjithë Instagram Story-t të aktorit.

Advertisement

Çifti nuk preferoi të komentonte asgjë në lidhje me raportin e tyre, ndonëse Kate në një video në Instagram Stories iu referua aktorit si “i ëmbli i saj”…