‘Ka futur 2 kile plastikë te c*cat, i nxjerr sheshit dhe thotë pse më shikon aty. Më fal pse i ke nxjerr, me të pa këpucët?’

Bjordi dhe Luizi lkanë folur rreth mënyrës së komunikimit të këngëtarit me vajzat në shtëpinë e “Big Brother VIP2”, sidomos me Tea Trifonin.

Luizi u shpreh se nga goja e tij nuk ka dalë asnjëherë se “ajo është e shëmtuar”, por nuk është në gustot e tij. Luizi: Po të pyes me shpirt a ka shtuar gjë?

Advertisement

Bjordi: Nuk është argument të merresh me një defekt! Luizi: Nuk është defekt o vlla, nuk e ka bërë kush me zor me i bërë, i ka bërë vetë, për t’u dukur e bukur!

Bjordi: Nuk e di unë çfarë ka bërë Luizi: Ka bërë gjοksίn, ka futur dy kile plastikë! Bjordi: Nuk të takon ty, ça lidhje ka me muhabetin.

Luizi: Po them fakt, nuk jam duke trilluar! Bjordi: Mbase e ka bërë për pasiguritë e veta, ti e preke mu aty! Luizi: E nxjerr krejt jashtë, unë e shoh dhe thotë ‘pse sheh aty?’. Po më fal pse e ke nxjerr me të pa këpucët?

Luizi: Unë e ekzagjeroj shikimin, se dua vetë me e acaruar. Është pjesë e imja ajo, por ti mos bie pre. Thotë ‘shkon ti duke folur pas shpine me mua’, ça nuk i kam thënë në fytyrë. Ja them prapë. Nuk je simpatike për gustot e mia, për gustot e Bjordin je më e bukura këtu brenda. Është çështje gustosh. Nuk i kam thënë je e shëmtuar, nuk ka dalë nga goja ime, as e shëmtuar dhe as e bërë.