Justin Bieber thyen një rekord

Justin Bieber ka thyer rekordin dhe është bërë artisti më i dëgjuar në platformën Spotify.Ai ka grumbulluar 83.3 milionë dëgjime gjatë muajve të fundit dhe kjo është hera e parë që një numër i tillë është arritur nga një artist gjatë një periudhe të shkurtër. 27 vjeçari ndiqet nga The Weeknd, i cili ka arritur 74.5 milionë dëgjime në muaj e më pas vjen Ed Sheeran me mbi 72.4 milionë.

Advertisement