Justin Bieber dhe Hailey Baldwin shkëmbejnë puthje e përqafime para të gjithëve (Foto)

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin ishin të pandashëm gjatë fundjavës në New York.

Çifti është fotografuar duke vizituar “Rockefeller Park” në Manhatan dhe duke shkëmbyer disa puthje të tjera.

Advertisement

Bieber dhe Baldwin akoma nuk kanë komentuar për natyrën e lidhjes së tyre, por duket se gjërat po bëhen serioze.

Kujtojmë se tre vite pasi modelja dhe këngëtari nxitën thatheshemet mbi një lidhje midis tyre, ata filluan përsëri të “flirtonin” së bashku në Florida.