Ju tregoj sërish të prapmet e mia

“Çdo herë që vesh një minifund, them se do të jetë hera e fundit. Por është më e fortë se unë. Jam 42 vjeç dhe nuk dua të fshihem ende. Më bën të qesh kur vërej se fundshpina ime është bërë fiksimi i shumë vetave. Më duhet të pranoj se shpesh përdorim disa truqe teknike për t’u shfaqur në maksimumin e bukurisë”,- ka thënë ylli i popit për Female First.

Advertisement