John Legend – Who Do We Think We Are

Veterani i R&B-së John Legend në videon e tij më të fundit të “Who Do We Think We Are”, kërcen mes vajzash të bukura. Në video shfaqet edhe reperi Rick Ross. Singëlli shërben si kryesori nga LP-ja e ardhshme e artistit me titull “Love in the Future”, e cila është parashikuar të publikohet më 25 Qershor. 9 herë fitues i çmimeve Grammy ai ka ribashkëpunuar me partnerët e shumë kohëve Kanye West dhe Dave Tozer, të cilët bashkarisht janë dhe producentët ekzekutivë të albumit.

Ja tek e keni John…

[youtube=http://youtu.be/qsYrpNHQ6hg&showinfo=0&rel=0]