Jeta e Ed Sheeran bëhet pjesë e një filmi

Karriera e suksesshme e këngëtarit me famë botërore, Ed Sheeran, është pasqyruar e gjitha në filmin e realizuar nga kushuriri i tij, Murray Cummings.

Ky është filmi i parë i Cummings, premiera e të cilit u transmetua në Festivalin e Filmit Berlinale.

Advertisement

Regjisori i filmit u shpreh se është përpjekur të mbajë një distancë objektive dhe të mos përfitojë nga fakti se ai dhe këngëtari britanik janë kushërinj. “Ed Sheeran është shumë mikpritës ndaj meje dhe më lejon të filmoj shumë. Jam shumë i lumtur që ai është i hapur për një film të tillë “, thotë Cummings.

Dy vite më parë, Sheeran dhe regjisori i filmit vendosën të realizojnë këtë dokumentar. Filmi mbulon periudhën nga 2015 kur Sheeran erdhi në turneun “Multiply” deri në çlirimin e “Divide” vitin e kaluar.