Familja Carter minus binjakët, ishin prezentë në Wearable Art Gala në Los Angeles.

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

 Pasi admiruam nga larg veshjet e arta të Beyonces dhe Ivy Blue që kishin veshur në këtë event, tema e së cilit ishte “From WACO to Wakanda”, duke reflektuar kulturën e “Black Panther”, një moment tjetër vodhi gjithë vëmendjen.

Advertisement

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

 Gjatë ankandit ku prezantoheshin vepra arti për shitje, dashur pa dashur, Blue Ivy ngre dorën për të ofruar 19.000 dollarë nga 10.000 dollarë të çmimit fillestar. Edhe pse i ati i saj, Jay-Z dukej i qeshur, me pak stil u përpoq të ndalonte vajzën e tij, por nuk ia doli.