James Bond kushton shtrenjtë… shumë shtrenjtë!

Aktori që njihet për rolin e tij si “Agjenti 007” kushton mjaft shtrenjtë dhe filmat e tij kanë kosto të lartë. Mësohet se seria e fundit e James Bond e quajtur “No Time To Die” ka kaluar të gjithë të tjerave sa e përket kostos së xhirimeve.

Daniel Craig ka luajtur në filmin e fundit të agjentit 007, në serinë që ka kushtuar plot 200 milionë dollarë për tu realizuar.

Advertisement

“No Time To Die” zë vendin e parë në trilogjinë ku protagonist është aktori britanik. Dy seritë e fundit të Bond “Spectre” dhe “Skyfall” kanë kushtuar përkatësisht 182 dhe 138 milionë dollarë. “No Time To Die” është realizuar në mars por premiera është shtyrë për në nëntor për shkak të pandemisë së Koronavirusit.

Burimi: Koha.mk