Indi – Në listën e vendeve ku nuk ka liri besimi

Në këtë listë jane futur vende si Kuba e Afganistani dhe përbëhet nga shtete ku respektimi i lirisë së besimit është në nivele minimale ose nuk ekziston. Vendimi është marrë pas dhunës kundër besimtarëve të krishterë në Orissa në 2008-ën.

Advertisement