Harvard nxjerr koleksion veshjesh

    Universiteti ka nënshkruar një kontratë 10 vjeçare me Wearwolf Group, një prodhues gjigand veshjesh. Nëpër veshje nuk do të shkruhet “Harvard University” dhe as ngjyrat e universitetit nuk pritet te jenë dominuese, pasi veshjet janë menduar jo vetëm për nxënësit e tyre por edhe më gjerë. Çmimet do të variojnë nga 165 $ për një palë pantallona në 495 $ për pallto sportive. Linja është frymëzuar nga foto të studentëve të Universitetit të Harvardit në vitet ’60.

    Advertisement