Gold AG komenton Encën… Po e krahason me Mic Sokolin?? (Foto)

Enca Haxhia ka postuar një foto të jashtëzakonshme të aseteve të saj trupore.

Foto e Encës ku ajo vë në pah gjoksin e saj bëri xhiron e mediave shqiptare. Përpos fanasve të shumtë që kanë komentuar, është Gold AG ai që po ashtu ka postuar një koment për një nga femrat më seksi shqiptare.

“Enca Sokoli”, ka shkruar Gold AG në koment të bukuroshes.

Ky koment është aludues për gjoksin e madh të saj dhe faktin që ajo e ka vënë në pah, por a ka dashur Gold AG të bëjë një krahasim me Mic Sokolin?!

Advertisement

Nuk dihet nëse Gold AG i është vardisur Encës, apo thjesht ka qenë një koment miqësor.