Gigi dhe Bella janë motra dhe bëjnë të njëjtën punë, por kush paguhet më shumë?

Janë motra të famshme, bëjnë të njëjtën punë, por njëra paguhet 3.5 milion dollarë më shumë se tjetra.

Po flasim për dyshen e njohur të pasarelave ndërkombëtare, siç janë motrat Gigi dhe Bella Hadid. Me kontrata pune të programuara për disa vite me radhë, motrat simpatike kanë dëshmuar se jo vetëm janë protagonistet e fushatave publicitare në botë, por janë edhe shumë të pasura.

Advertisement

Sipas revistës “Forbes”, e cila ju referohet fitimeve të tyre, Bella është paguar afro 6 milion dollarë vitin e kaluar, çka konsiderohet një shifër shumë e mirë për një supermodele, ndërsa Gigi Hadid fiton 9.5 milion dollarë.

Por, çfarë e bën njërën më të preferuar se tjetrën, edhe pse motrat e famshme bëjnë të njëjtën punë?! Zërat thonë, se Gigi është një fytyrë më popullore dhe shumë më e dashur për publikun, se motra e saj Bella! Kjo s’ka se si të ketë dyshime, sepse shifrat flasin vetë!

Por pavarësisht të gjithave modelja më e paguar në botë vazhdon të jetë Kendall Jenner. Ajo fiton plot 22 milion dollarë nga modelingu.