George Clooney po shijon ditët më të bukura të jetës. Aktori i famshëm duket shumë i lumtur pasi është bërë baba nga martesa me Amal Clooneyn. 

Pak muaj pasi u bënë prindër të binjakëve, Ema dhe Alexander, çifti i famshëm janë parë në Itali së bashku me një çift tjetër, duke darkuar.

Të thjeshtë në dukje, George dhe Amal kanë shkëmbyer një puthje publike, e cila nuk ka shpëtuar nga vëmendja e fotografëve që kanë pritur këtë moment. Pucker up: George and Amal Clooney were making the most of their alone time together as they enjoyed a dinner date in Lagio, Italy during their romantic holidayRelated image