George Clooney ecën me vëshitrësi teksa largohet nga spitali (Foto)

Pak ditë më parë, aktori i famshëm George Clooney, pësoi një aksident në Itali me motorrin e tij.

Ditën e sotme ai u largua nga spitali, i shoqëruar nga bashkëshortja Amal dhe vajza Ella.

Advertisement

Fatmirësisht, ai i shpëtoi përplasjes pa pasoja të rënda, gjithsesi nga fotot e para duket se ka vëshitrësi në ecje. Shpresojmë që në vazhdimësi gjendja e tij të përmirësohet.