Gaza – Izraelitët sulmojnë gjatë natës

Sipas raportimeve të mediave ndërkombëtare, avionët luftarakë kanë sulmuar qytetin e Rafahut, në jug dhe atë të Beit Hanunit, në veri. Situata në këtë zonë mbetet e tensionuar që kur komandot izraelite sulmuan anijen me ndihma që do të shkelte bllokadën.

Advertisement