Fifi duhet të dobësohet, nga pesha rrezikon probleme serioze me shëndetin

Fifin e njohin të gjithë tashmë për sportivitetin dhe humorin e saj.

Një ndër gjërat që i është vënë gjithmonë në dukje këngëtares, është dhe pesha e saj, të cilën Fifi e kalon gjithmonë me batuta. Megjithatë pesha është shumë e dëmshme për shëndetin dhe këtë ja kanë thënë dhe mjekët. Nëse ajo nuk i futet punës të bjeri në peshë, rrezikon ta dëmtojë shumë shtyllën kurrizore.

Advertisement

Këtë fakt, këngëtarja e pranoi në një intervistë për Prive.