Fansat e Avicii mblidhen në Stockholm për ta kujtuar

Shtatë muaj pas vdekjes tragjike të Avicii, fansat ju bashkuan familjes së të ndjerit në kishën Hedvig Eleonora në Stockholm në një ceremoni përkujtimore. Babai i tij Klas Bergling, mbajti një fjalim dhe disa prej këngëve të Avicci si “Wake Me Up” dhe “Without You,”  u performuan. Fansat që kishin ardhur për të respektuar dhe nderuar kujtimin e idhullit të tyre u mblodhën jashtë vendit ku kryhej ceremonia duke krijuar radhë të gjata. 

Kujtojmë se DJ vdiq në Prill të këtij viti në moshën 28 vjeçare. 

Ja disa momente nga ceremonia.