Eva Alikaj është banorja më e re e Big Brother Vip!

Aktorja e mirënjohur Eva Alikaj është banorja më e re e Big Brother Vip.

E njohur si “Elsa” e shfaqjes “Pallati 176” dhe e shumë roleve të tjerë në filma të njohur shqipëtar, Eva Alikaj bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Advertisement